Joker King -kolikkopeli

Anna pellen kuninkaan viihdyttää sinua. Pragmatic Playn julkaisema peli Joker King on naamioitujen viihdyttäjien innoittama nettikolikkopeli. Peliä inspiroivat myös klassiset kolikkopelit, erityisesti sen symbolit ja animoitu Jokeri juuri kiekkojen yläpuolella. Taustalla on diskomakuinen kuva, kun taas kiekot ovat täynnä kiiltäviä symboleja.

Joker King Slotissa on 6 kiekkoa ja 4 riviä, jotka sisältävät 8 yleistä symbolia, wildia ja scatteria. Tämä on erittäin epävakaa kolikkopeli, jossa on 96,50% RTP ja jopa 5 000x maksimipotti. Se ei ole liian nuhjuinen korkean varianssipelin vuoksi.

Joker King -kolikkopelin suunnittelu

Joker King Slotissa on hedelmäkonetyyli, joka on hyvin yleinen klassisissa kolikkopeleissä. Lisäksi sen muotoilu ei ole liian hieno, mikä teki siitä riittävän houkuttelevan ja helpon silmälle. Siinä on kiiltävät ja selkeät visualisoinnit, jotka on yhdistetty up-tempo-ääniraitaan toidessasi. Joker King Slotissa on moderni käänne, joka tekee pelistä entistä mielenkiintoisemman ja hauskemman.

Kiekot ovat täynnä klassisia symboleja, kuten appelsiineja, kirsikoita, baareja, luumuja ja kuuluisan onnekkaita 7-sia. On myös tähtisymboli, jolla on suurin arvo. Jos saat 3, 4, 5 tai 6 tästä symbolista voittolinjalle, voitat voiton, jonka arvo on 0,4, 0,6, 1,5 tai 5x panoksesi. Joker King Slot ei anna suurinta jackpot-palkintoa, mutta sen yleiset ominaisuudet tekivät siitä riittävän houkuttelevan pelaajille.

Joker King -kolikkopelin ominaisuudet

Ensi silmäyksellä Joker King Castle näyttää miltä tahansa muulta hedelmäpeliautomaatilta. Mutta muut ihmiset eivät tiedä, että tässä linnassa on enemmän löydettävää. Edellä mainittujen klassisten symbolien lisäksi Joker King Slotissa on wildeja, scatter-kertoimia ja bonuskierroksia. Kaikki on pakattu laajalle pelialueelleen 6 kiekolla ja 4 rivillä. Joten katsotaanpa sen ominaisuuksia alla.

Jokeri Wildit

Koska kyseessä on Joker king -kolikkopeli, sen Wild-symbolia edustaa itse virnuileva Jokerikuningas. Tämän ohjelman tähtenä Joker King Slotilla on lisärooli pelissä. Villinä symbolina Jokerikuningas voi toimia muiden yhteisten symbolien korvaajana rullilla. Samalla se voi laukaista erikoisominaisuuden, joka valitsee rullista yhteisen symbolin.

Koska Wild-symboli voi laskeutua minne tahansa kiekkojen ympärille, mahdollisuudet muuttaa yleiset symbolit Joker Wildiksi ovat suuret. Kun Wild-symboli laskeutuu rullille, valitaan satunnaisesti 1 symboli muuntamaan ja maksetaan sen mukaisesti. Itse asiassa 6 Joker King Wildsin laskeutuminen voittolinjalle maksaa sinulle 5x panoksesi. Näin ollen yli 1 Joker King Wildsin laskeutuminen antaa sinulle enemmän symboleita muunnoksiin, joilla on suuri arvo.

Pistekertoimen kertoimet

Toinen Joker King Slot -ominaisuus, joka kannattaa tarkistaa, on Gold Crown Scatter. Yhtenä tehokkaimmista symboleista kultakruunujen scatteriin liittyy kerroinarvoja. Nämä kertoimet vaihtelevat välillä 2x, 3x, 5x, 10x, ja 25x.

Miten hyödyntää tätä ominaisuutta? Kun osut voittoyhdistelmään kierroksella, johon myös Scatter-symboli laskeutui, voittosi kasvaa. Tietenkin, mitä enemmän Gold Crown Scatter symboleja siellä yhdellä kierroksella, sitä parempi. Scatteriin liittyvien kertoimien arvo yhdistetään, jotta saat enemmän palkintoja.

Saat esimerkiksi yhteensä 7x kertoimen, jos sinulla on 5 scatteria, joissa on liitetty 2x ja 5x kertoimet. Mikä tärkeintä, tämä erityinen symboli voi laukaista toisen ominaisuuden, joka voi tehdä pelikokemuksestasi entistä paremman.

Jokerikuningas RTP, vedonlyönti ja palkinnot

Panoksista ja palkinnoista Joker King Slotilla on 25 kiinteää voittolinjaa, joissa voit panostaa 0,25–125 £ per kierros. Käytä vain (+) ja (-) painikkeita valtavan spin-painikkeen vieressä säätääksesi summaa, jonka haluat pelata. Voit jopa hyödyntää automaattista toistovaihtoehtoa ja nopeuttaa peliäsi jopa 1 000 automaattiseen kierrokseen.

Tietoja pragmaattisista peleistä

Pragmatic Play on yksi parhaista pelitarjoajista, joka tarjoaa palkittua sisältöä. Slots-, Bingo-, Live Casino- ja muista peliratkaisuista yrityksen tuotteet ja palvelut ovat saatavilla yhden API:n kautta. Mikä tärkeintä, Uk Gambling Commission lisensoi ja sääntelee yhtiötä lisenssinumerolla 46683.

Joker kingin johtopäätös

Joker King Slot näyttää aluksi melko tavalliselta, mutta se voi tarjota enemmän kuin tavalliset hedelmäkolikkopelit. Pragmatic Play teki hyvää työtä wilds- ja scatter-symboliensa suorituskyvyn parantamiseksi korkeammalla tasolla. Tämä johtuu sen valikoimasta kertoimia, jotka tulevat Scatter-symbolien ja muiden sen ominaisuuksien etujen kanssa.

Nopein tapa kerätä suuria voittoja on laskeutua useita Scattereja ja muodostaa uusia voittoyhdistelmiä. Jos pidät klassisista kolikkopeleistä, joissa on suuri volatiliteetti, jokeri King Slot on hyvä valinta. Siinä on useita käynnistimet ja kertoimet voittojen lisäämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *